KATARAS GROUP

Kataras Group

Η Μetalaxi | Development, Ιδρύθηκε και αποτελεί κομμάτι του Kataras Group, μιας πλήρως ολοκληρωμένης εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων που αυτοχρηματοδοτεί και κατασκευάζει όλα τα έργα μόνη της σε συνεργασία με την ομώνυμη τεχνική εταιρεία Metalaxi | Architectural Products.

Προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών, ακινήτων και αναγκών, η εταιρεία δημιουργήθηκε με γνώμονα την πολυτέλεια, την άνεση και την λειτουργικότητα , ικανοποιώντας κάθε ξεχωριστή ανάγκη. Εντυπωσιακές γραμμές, ποιοτικά υλικά, σύγχρονα συστήματα και ξεχωριστά Design, αποτελούν την βάση της σχεδίασης, καθώς στην Metalaxi | Development κάθε κατοικία είναι μοναδική, στην αρχιτεκτονική, τον σχεδιασμό και την θέση.

Η ομάδα και οι συνεργάτες της Metalaxi | Development έχοντας δημιουργήσει μια σημαντική θέση στην ανάπτυξη των ακινήτων, αντιπροσωπεύουν την πολυτέλεια στην αριστεία, και την εμπιστοσύνη για την εμπειρία στον κλάδο.

Νικόλαος Κατάρας, Πρόεδρος και CEO

Εμπνευστής και επικεφαλής της METALAXI, ο Νικόλαος Κατάρας, είναι πολιτικός μηχανικός με μεγάλη εμπειρία σε σημαντικά έργα στο ευρύτερο κατασκευαστικό φάσμα.

Ως υπεύθυνος για τη στρατηγική των επιχειρήσεων, εμπλέκεται ενεργά με τα έργα και προωθεί πρακτικές και πρωτοβουλίες που εξασφαλίζουν τη σχεδιαστική αρτιότητα, τη τεχνική αριστεία και, τελικά, την ικανοποίηση των πελατών. Απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, έχει εργαστεί ως project manager (1991-2001) σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα (δημόσια κτήρια, ξενοδοχεία, πανεπιστήμια, γέφυρες και οδικά δίκτυα). Από το 2001 δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη οικιστικών συγκροτημάτων και σε κατασκευή ιδιωτικών έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στην πορεία των χρόνων επένδυσε πόρους και γνώση, σε καινοτόμα αρχιτεκτονικά προϊόντα και εφαρμογές, με αποτέλεσμα σήμερα να διαθέτει σημαντικό κεφάλαιο σε καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό. Με αυτά τα εφόδια, και με πάθος για την τελειότητα, ο Νικόλαος Κατάρας και η ομάδα της Metalaxi, δημιουργούν προϊόντα και λύσεις που αναβαθμίζουν χώρους και ζωές.

Η διαδρομή μας

PAST

Τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα απαιτούν εξειδικευμένο προσωπικό, υψηλών προδιαγραφών αρχιτεκτονικά μοντέλα και άψογο συντονισμό μεταξύ σχεδιασμού, παραγωγής και εργοταξίου. Αυτό μας έμαθε η πορεία των χρόνων στην ALPHA CONSTRUCTION και με αυτό το στόχο δημιουργήθηκε η METALAXI. Ως μια ομάδα δημιουργική με επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους, επενδύουμε στην συνεχή εκπαίδευση και την ανταλλαγή γνώσεων, με σκοπό να δημιουργούμε επιστημονικές συνεργασίες που φαίνονται στην ποιότητα των έργων που παραδίδουμε.

Δουλεύοντας σε ένα χώρο «ζωντανό», όπως αυτός της αρχιτεκτονικής πειραματιζόμαστε διαρκώς με νέες τεχνικές και υλικά, ενθαρρύνουμε την καινοτόμα σκέψη και επιβραβεύουμε την τόλμη και τη φαντασία στα έργα και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Μ’ αυτή τη νοοτροπία καταφέραμε να ανοίξουμε νέους ορίζοντες στα αρχιτεκτονικά προϊόντα, να συνάψουμε και να διατηρήσουμε σημαντικές συνεργασίες, να αναλάβουμε και να διεκπεραιώσουμε στην εντέλεια μεγάλα έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

PRESENT

CONSTRUCTION

Για την ομάδα της Metalaxi, η αρχιτεκτονική είναι τέχνη και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ο καμβάς, στον οποίο θα υλοποιήσουμε τα όνειρα των πελατών μας. Για αυτό και έχουμε ήδη αναπτύξει ένα πλούσιο portfolio συνεργασιών με τις μεγαλύτερες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές φίρμες, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πιστεύουμε ότι «Η ζωή είναι στις λεπτομέρειες» και το υποστηρίζουμε μέσα από υλοποιημένα έργα. Συνδυάζουμε την έμπνευση με την τεχνογνωσία και φτιάχνουμε αυτές τις λεπτομέρειες που κάνουν ένα κτήριο, αρχιτεκτονικό επίτευγμα.

DEVELOPMENT

Προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών, ακινήτων και αναγκών, η εταιρεία δημιουργήθηκε αντιπροσωπεύοντας την πολυτέλεια, την αξιοπιστία και την πρωτοπορία στο κλάδο. Εντυπωσιακές γραμμές, ποιοτικά υλικά, σύγχρονα συστήματα κατασκευής και ξεχωριστά Design, αποτελούν την βάση της σχεδίασης, καθώς στην Metalaxi Development κάθε κατοικία είναι μοναδική, στην αρχιτεκτονική, τον σχεδιασμό και την θέση.

Η ομάδα και οι συνεργάτες της Metalaxi | Development έχοντας δημιουργήσει μια σημαντική θέση στην ανάπτυξη των ακινήτων, αντιπροσωπεύουν την πολυτέλεια στην αριστεία, και την εμπιστοσύνη για την εμπειρία στον κλάδο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Contact Οnline Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Online Interest

Online Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Το όνομα είναι υποχρεωτικό.
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό.
Το τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό και μπορεί να είναι μόνο αριθμός.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Ενδιαφέρομαι για *
Αγορά Κατοικίας / Διαμερίσματος Ανακαίνιση και Διακόσμηση Κατασκευή / Ανάθεση έργου Αντιπαροχή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.