Οικοδομικές Άδειες

Οικοδομικές Άδειες

Όταν θέλουμε να χτίσουμε το σπίτι ή το κτήριο των ονείρων μας σκεφτόμαστε ότι η πρώτη δουλειά είναι να πάμε σε ένα γραφείο έκδοσης οικοδομικών αδειών και πολλές φορές αναζητούμε το οικονομικότερο αφού έτσι και αλλιώς θα κάνουμε την δουλειά μας.

Εκεί ξεκινά το λάθος του όλου εγχειρήματος, γιατί αντί να ψάχνουμε τον δημιουργό οραματιστή, την άριστη επιστημονική ομάδα, την σύγχρονη σχεδίαση, την κοστολογημένη συμβουλευτική, την προστιθέμενη αξία που θα έχει η επένδυσή μας από την εμπνευσμένη μελέτη, ψάχνουμε τον διεκπεραιωτή ενός φακέλου.

Για εμάς στην Metalaxi αξία έχει η σύλληψη της μεγάλης ιδέας, η καινοτόμα πρωτογενής σκέψη, η τεχνική κατάρτιση, οι έξυπνες λύσεις, η σωστή κατασκευή και η δημιουργική επίβλεψη. Αυτά μας συνεπαίρνουν.

Στην πράξη αυτό μεταφράζεται σε προσεγμένες κατασκευές, λεπτομερειακές και επιμελημένες, αξιόπιστες και ανθεκτικές, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το βαθμό δυσκολίας.

Προσηλωμένοι στη «μεγάλη εικόνα»- ότι δουλεύουμε πάνω σε ένα χώρο ζωής, όχι σε άψυχα υλικά- οι κατασκευές μας υποστηρίζουν την αρχιτεκτονική έμπνευση και αναδεικνύουν την αισθητική και τη δημιουργικότητα.

Σε ο,τιδήποτε αναλαμβάνουμε στην εταιρεία μας, κατασκευαστικό ή αρχιτεκτονικό έργο, ανακαίνιση, επίβλεψη ή τεχνική συμβουλευτική, η εμμονή μας με την τελειότητα ακόμη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια είναι πάντα ίδια. Γιατί, η ζωή είναι στη λεπτομέρειες.

Ας δημιουργήσουμε μία σχέση ζωής

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Contact Οnline Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Online Interest

Online Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Το όνομα είναι υποχρεωτικό.
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό.
Το τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό και μπορεί να είναι μόνο αριθμός.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Ενδιαφέρομαι για *
Αγορά Κατοικίας / Διαμερίσματος Ανακαίνιση και Διακόσμηση Κατασκευή / Ανάθεση έργου Αντιπαροχή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.