Αρχιτεκτονική και Μελέτη Διακόσμησης

Αρχιτεκτονική και Μελέτη Διακόσμησης

Ο διάσημος αρχιτέκτονας και σχεδιαστής επίπλων Arne Jacobsen έλεγε ότι όταν η αρχιτεκτονική εφαρμόζεται σε ένα κτήριο, τότε αυτό γίνεται τέχνη. Αυτό είναι και το δικό μας πιστεύω, και ισχύει τόσο για τον εξωτερικό όσο και για τον εσωτερικό χώρο. Για εμάς η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, δυο στοιχεία που αλληλοσυμπληρώνονται για να σχεδιάσουν μια εντυπωσιακή «μεγάλη εικόνα», ένα χώρο – οικιστικό ή επαγγελματικό – που εκπέμπει μοναδικότητα και αφήνει δυνατό το αισθητικό του αποτύπωμα.

Η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση είναι σε αρμονία με την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία του ιδιοκτήτη του κάθε κτηρίου, είναι ένας τρόπος έκφρασης αυτών που πρεσβεύει κι αυτών που ονειρεύεται. Όταν το σπίτι ή το γραφείο αποτελούν προέκταση αυτών που τα χρησιμοποιούν, ο χώρος γίνεται αναπόσπαστο μέρος της ζωής, προσφέρει ποιότητα και ισορροπία. Επομένως, ακόμη και σε κτήρια που δεν είναι νεόδμητα- οικείες, γραφεία, διαμερίσματα, καταστήματα- η διακόσμηση του εσωτερικού χώρου και αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, μπορούν να μετατρέψουν το ξένο σε οικείο, το απρόσωπο σε προσωπικό, το συνηθισμένο σε πηγή έμπνευσης, την πιο απλή στιγμή σε πολυτέλεια.

Για την ομάδα της Metalaxi, η οποία αποτελείται από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες, διακοσμητές, σχεδιαστές και πολύπειρους τεχνίτες, κάθε έργο, μελέτης, σχεδιασμού, επίβλεψης αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία έκφρασης και αρχιτεκτονικής δημιουργίας, με στόχο πάντα τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής.

Το motto μας «Life is in the details» αποτυπώνει αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία, ότι τα σπουδαία πράγματα μπορούν να είναι μικρά, ότι η μεγαλύτερη πολυτέλεια είναι η απλότητα και ότι μικρές πινελιές κάνουν τη ζωή μεγάλη. Με αυτή τη προσέγγιση αναλαμβάνουμε όλα μας τα project και αυτή η προσέγγιση είναι η αιτία της επιτυχίας μας.

Ας δημιουργήσουμε μία σχέση ζωής

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Contact Οnline Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Online Interest

Online Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Το όνομα είναι υποχρεωτικό.
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό.
Το τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό και μπορεί να είναι μόνο αριθμός.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Ενδιαφέρομαι για *
Αγορά Κατοικίας / Διαμερίσματος Ανακαίνιση και Διακόσμηση Κατασκευή / Ανάθεση έργου Αντιπαροχή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.