Δραστηριότητες και Lifestyle

DISCOVER GREECE

"Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του."


Χένρι Μίλερ

Ο συνδυασμός ξηρού και θερμού κλίματος αποτελεί κύριο στοιχείο της ζωής στην Ελλάδα, με τις περισσότερες μέρες του χρόνου να μετράει ηλιοφάνεια. Παράλληλα συνδυάζει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις με την διασκέδαση αλλά και τις δραστηριότητες καθώς προσφέρει μια γκάμα επιλογών τόσο σε καλλιτεχνικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Είναι μια χώρα πλούσια σε πολιτιστική κληρονομία που ελκύει όλη την διάρκεια του χρόνου επενδυτές και επιχειρηματίες, τονώνοντας έτσι την οικονομία της χώρας αλλά και την κινητικότητα της. Πολιτιστικά κέντρα ευρωπαϊκού χαρακτήρα με ιστορικά θέατρα και μνημεία, χώροι καλοπισμού και χώροι άθλησης περικλείουν την πόλη και την κατατάσσουν νούμερο ένα προορισμό.

Πληροφορίες

Θέατρα:

150+

Δραστηριότητες:

Τένις, Ιστιοπλοΐα, Ορειβασία, Γκόλφ, Αναρρίχηση, Πεζοπορία, windsurfing

Αρχαιολογικά Moυσεία:

100+

Ελληνική Ριβιέρα:

Αθηναική, Ολυμπιακή, Άγιος Αιμιλιανός

Ιαματικά λουτρά:

Πόζαρ, Καμμένα βούρλα, Απολλωνίας, Λαγκαδά, Μεθάνων, Ικαρίας Πηγές Λουτρακίου, Λουτρά Καιάφα, Κυλλήνης

Πολυκαταστήματα:

The Mall Athens, Attica, Avenue, McArthurGlen, Athens Metro Mall, River West, 3 Quarters Golden Hall, Notos galleries, ONE Salonica, Mega outlet, Thess Mall, Mediterranean Cosmos

Πολιτιστικά Κέντρα:

Μέγαρο Μουσικής, Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Πλανητάριο, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Τεχνόπολη, ΜΙΕΤ, Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, Πολυχώρος Αθηναίς, Τ.Π.Π.Λ

Γαστρονομία

Φημισμένη για την Μεσογειακή κουζίνα , με βραβεύσεις από όλο τον κόσμο, η ελληνική κουζίνα αποτελεί μια υγιεινή και θρεπτική διατροφική συνήθεια , βασιζόμενη στις φυτικές ίνες, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα ψάρια , τα κρέατα και το ελαιόλαδο. Παράλληλα προσφέρει αφθονία σε φρέσκα υλικά καθώς παράγονται από τους ίδιους αλλά και παγκοσμίου φήμης οίνων από βραβευμένους αμπελώνες σε μοναδικές ποικιλίες.

Αθλητισμός

Γενέτειρα των ολυμπιακών αγώνων η Αρχαία Ελλάδα μύησε τον άνθρωπο στο χώρο της άθλησης και της ψυχαγωγίας. Συγκεκριμένα στην χώρα αποτελεί ώς ένα μέσο υποχρεωτικής άσκησης από την προσχολική ηλικία, καλλιεργώντας έτσι, την ομαδικότητα, την ψυχική και σωματική υγεία. Δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι άθλησης , ενεργούν στην προώθηση κοινωνικών δράσεων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό να συμβάλουν στην πρόληψη διάφορων παθήσεων καθώς και να προάγουν τον αθλητισμό σαν μέρος καθημερινής συνήθειας. Ακόμη, είναι αξιοσημείωτο το ότι ο αθλητισμός στην Ελλάδα ενεργεί στο χώρο του πρωταθλητισμού, λαμβάνοντας σαν χώρα διεθνείς διακρίσεις, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Πολιτιστικά δρώμενα

Πληρώντας ευρωπαϊκές προδιαγραφές, η Ελλάδα αποτελεί σημείο πολυπολιτισμικότητας και επενδύσεων. Χάρη στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του τόπου, επενδυτές και κράτος δημιούργησαν κέντρα πολιτισμού και τέχνης με σκοπό την δημιουργία πνευματικών χώρων, όπου ό κόσμος θα έχει προσβασιμότητα σε ένα πλήθος εκδηλώσεων , διευρύνοντας διάφορους τομείς. Από τα τελευταία και πολύ σημαντικά κέντρα πολιτισμού, είναι αυτό, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα, ένα κόσμημα της Ελλάδας , με ευρωπαϊκό χαρακτήρα, σχεδιασμένο για τον Ελληνικό λαό, και την ανάδειξη αυτού.

Η ζωή στην Ελλάδα

Ένας πολιτισμός με τις περισσότερες μέρες του χρόνου να μετράει ηλιοφάνεια, συνδυάζει την ρουτίνα της εργασίας με την ψυχαγωγία. Καθ’ όλη την διάρκεια του έτους , η ζωή στην Ελλάδα προσφέρει ευκαιρίες τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο έχοντας ως κύριο στόχο την εξέλιξη. Παράλληλα παρέχει ποικίλους και διαφορετικούς τρόπους διασκέδασης, όπως νυχτερινή ζωή, εστιατόρια, πολυκαταστήματα και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγονται και οι χώροι περιποίησης , όπου σπά, χώροι χαλάρωσης και ιαματικά λουτρά αποτελούν πόλο έλξης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Contact Οnline Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Online Interest

Online Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Το όνομα είναι υποχρεωτικό.
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό.
Το τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό και μπορεί να είναι μόνο αριθμός.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Ενδιαφέρομαι για *
Αγορά Κατοικίας / Διαμερίσματος Ανακαίνιση και Διακόσμηση Κατασκευή / Ανάθεση έργου Αντιπαροχή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.