Έργα με το Κλειδί στο Χέρι

Έργα με το Κλειδί στο Χέρι

Στα έργα με το κλειδί στο χέρι ο κατασκευαστής είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του έργου σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Εκτελούνται όλες οι εργασίες στην σωστή ακολουθία σύμφωνα με την συγγραφή υποχρεώσεων και την συμφωνημένη τιμή.

Η METALAXI είναι μία εταιρεία με εμπειρία σε μικρής και μεγάλης κλίμακας έργα, με έμπειρο πειθαρχημένο τεχνικό προσωπικό που λειτουργεί σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα και τις ποιοτικές προδιαγραφές του έργου.

Το κέρδος του πελάτη από μια σύμβαση έργου με το κλειδί στο χέρι με την METALAXI είναι πολυδιάστατο. Αρχιτεκτονική, στατική, μηχανολογική μελέτη, αποφυγή λαθών, η συμβουλευτική από τους ειδικούς, η άριστη ποιότητα, ο χρόνος, το κλείδωμα της τιμής, οι τελευταίες τεχνολογικές εφαρμογές, η προστιθέμενη αξία που θα έχει το κτήριο κατασκευασμένο με την σφραγίδα της Metalaxi Development.

Στην πράξη αυτό μεταφράζεται σε προσεγμένες κατασκευές, λεπτομερειακές και επιμελημένες, αξιόπιστες και ανθεκτικές, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το βαθμό δυσκολίας.

Προσηλωμένοι στη «μεγάλη εικόνα»- ότι δουλεύουμε πάνω σε ένα χώρο ζωής, όχι σε άψυχα υλικά- οι κατασκευές μας υποστηρίζουν την αρχιτεκτονική έμπνευση και αναδεικνύουν την αισθητική και τη δημιουργικότητα.

Σε ο,τιδήποτε αναλαμβάνουμε στην εταιρεία μας, κατασκευαστικό ή αρχιτεκτονικό έργο, ανακαίνιση, επίβλεψη ή τεχνική συμβουλευτική, η εμμονή μας με την τελειότητα ακόμη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια είναι πάντα ίδια. Γιατί, η ζωή είναι στη λεπτομέρειες.

Ας δημιουργήσουμε μία σχέση ζωής

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Contact Οnline Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Online Interest

Online Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Το όνομα είναι υποχρεωτικό.
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό.
Το τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό και μπορεί να είναι μόνο αριθμός.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Ενδιαφέρομαι για *
Αγορά Κατοικίας / Διαμερίσματος Ανακαίνιση και Διακόσμηση Κατασκευή / Ανάθεση έργου Αντιπαροχή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.