Ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις

Μπορεί η αρχιτεκτονική να δίνει ζωή στα υλικά και στα σχέδια, είναι όμως η κατασκευαστική δεινότητα που κάνει αυτή τη ζωή μακρά και εύκολη, και ο συνδυασμός των δύο που μετατρέπουν ένα κτήριο σε αριστούργημα. Με μεγάλη εμπειρία σε κατασκευές – από κτηριακά έργα, ξενοδοχεία, νοσοκομεία κλπ μέχρι γέφυρες, οδοποιία και μεταλλικά κτήρια, ο όμιλος στον οποίο ανήκει η Metalaxi, με εμπνευστή και επικεφαλής τον Νίκο Κατάρα, έχει εκτεταμένη και βαθιά γνώση σε όλο το φάσμα των κατασκευών.

Ίσως αυτή η ακριβώς η συνύπαρξη της τεχνογνωσίας και τη έμπνευσης, της κατασκευαστικής επιμέλειας και της αρχιτεκτονικής έμπνευσης, της τεχνικής και της τέχνης είναι που καθιστούν την ομάδα της Metalaxi μοναδική στο είδος της.

Αυτό το κράμα των γνώσεων και εμπειριών αποτυπώνεται και στα κατασκευαστικά μας έργα, κυρίως μέσα με το μεράκι, την τεχνική αρτιότητα και την καλλιτεχνία του τεχνικού προσωπικού μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το έργο τους ως δημιουργία όχι ως διαδικασία.

Στην πράξη αυτό μεταφράζεται σε προσεγμένες κατασκευές, λεπτομερειακές και επιμελημένες, αξιόπιστες και ανθεκτικές, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το βαθμό δυσκολίας.

Προσηλωμένοι στη «μεγάλη εικόνα»- ότι δουλεύουμε πάνω σε ένα χώρο ζωής, όχι σε άψυχα υλικά- οι κατασκευές μας υποστηρίζουν την αρχιτεκτονική έμπνευση και αναδεικνύουν την αισθητική και τη δημιουργικότητα.

Σε ο,τιδήποτε αναλαμβάνουμε στην εταιρεία μας, κατασκευαστικό ή αρχιτεκτονικό έργο, ανακαίνιση, επίβλεψη ή τεχνική συμβουλευτική, η εμμονή μας με την τελειότητα ακόμη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια είναι πάντα ίδια. Γιατί, η ζωή είναι στη λεπτομέρειες.

Ας δημιουργήσουμε μία σχέση ζωής

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Contact Οnline Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Online Interest

Online Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Το όνομα είναι υποχρεωτικό.
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό.
Το τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό και μπορεί να είναι μόνο αριθμός.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Ενδιαφέρομαι για *
Αγορά Κατοικίας / Διαμερίσματος Ανακαίνιση και Διακόσμηση Κατασκευή / Ανάθεση έργου Αντιπαροχή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.