Ψευδοροφές

Περιγραφή

ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ

Πόσο εύκολο είναι για μια επιχείρηση σήμερα να εκπλήξει θετικά τους καταναλωτές, που νιώθουν οτι έχουν δει τα πάντα; Πόσο μεγάλη είναι η πρόκληση της διαφοροποιησης, σε ενα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον;

Και όμως η λύση είναι κυριολεκτικά μπροστά μας: Δημιουργικότητα στα πιο απρόσμενα σημεία, σε αυτά που θεωρούμε συχνά ότι δεν έχουν καν περιθώριο δημιουργικότητας.

Όπως για παράδειγμα, οι οροφές, οι οποίες μπορούν να μεταμορφωθούν από αδιάφορα στοιχεία του χώρου σε καμβά έμπνευσης και δημιουργίας. Για την ομάδα της Metalaxi, οι ψευδοροφές και οι επενδύσεις είναι γλυπτική οροφής, μια καλλιτεχνική εργασία υψηλού επιπέδου που αλλάζει ριζικά το αισθητικό αποτύπωμα του χώρου, όχι μια τεχνική ρουτίνα.

Αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες του διάτρητου αλουμινίου, συνδυάζουμε υλικά, φόρμες, φωτισμό και μοτίβα για να δώσουμε μια νέα, επιπρόσθετη διάσταση στο χώρο, επιφυλάσσοντας μια πραγματική έκπληξη για τους πελάτες και τους επισκέπτες.

Επιλέγουμε, σε συνεργασία με τον αρχιτέκτοντα και την επιχείρηση, ανάμεσα σε μοτίβα δυναμικά , εξατομικευμένα, συνδυασμένα για να αναδείξουν το χώρο και ενσωματώνουμε το φυσικό και τεχνητό φωτισμό για να απογειώσουμε την εμπειρία. Αν και ως έργα οι επενδύσεις οροφής είναι υψηλών τεχνικών απαιτήσεων, η τεχνογνωσία μας, η εξειδίκευση μας στα υλικά και η αφοσίωσή μας στη λεπτομέρεια εξασφαλίζουν ένα κορυφαία μοναδικό αποτέλεσμα,κάθε φορά.

Εσείς, όταν κοιτάζετε ψηλά, τι βλέπετε?

Το όνομα είναι υποχρεωτικό.
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό.
Το τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό και μπορεί να είναι μόνο αριθμός.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Αρχιτεκτονικά Προϊόντα *
Κάγκελα Συστήματα Σκίασης Πέργκολες / Στέγαστρα Επενδύσεις τοίχων / Διαχωριστικά Μεταλλικές ψευδοροφές Φράκτες / Αυλόπορτες Διακοσμητικές εφαρμογές / Φωτισμός Γραφεία / Επαγγελματικοί χώροι
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Ιδιότητα *
Ιδιώτης Αρχιτέκτονας Πολιτικός Μηχανικός Άλλοι επαγγελματίες
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Η οδός είναι υποχρεωτική.
Η πόλη είναι υποχρεωτική.
Η χώρα είναι υποχρεωτική.
Η περιγραφή είναι υποχρεωτική.