Περιφράξεις

Περιγραφή

ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ

Η αυλόπορτα και η περίφραξη ενός κτιρίου, αποτελούν το σύνορο ανάμεσα στον προσωπικό και το δημόσιο χώρο και ταυτόχρονα μια δήλωση, που λειτουργεί ως πρώτη εντύπωση, σχετικά με την αισθητική του ιδιοκτήτη. Διότι, ακόμη και σε εφαρμογές που μοιάζουν «τεχνικές», και που προορίζονται απλώς για να επιτελέσουν ένα ρόλο διαδικαστικό – της ασφάλειας και της προστασίας της ιδιωτικότητας – ο δημιουργικός νους βρίσκει περιθώρια διαφοροποίησης και αισθητικής αναβάθμισης.

Στη δική μας περίπτωση, η εξειδίκευσή μας σε μοντέρνα υλικά, όπως τα διάτρητα φύλλα αλουμινίου, μας ανοίγει νέους ορίζοντες αρχιτεκτονικών κατασκευών για περιφράξεις και αυλόπορτες, οι οποίες έρχονται να αναδείξουν τη συνολική αισθητική του κτιρίου, δημιουργώντας μια αρμονική ισορροπία ανάμεσα στον εξωτερικό και τον εσωτερικό χώρο.

Στοιχεία όπως ο προσανατολισμός του κτιρίου, ο φωτισμός, το background και ο περιβάλλων χώρος και βέβαια η προσωπική αισθητική του ιδιοκτήτη, συνυπολογίζονται καθώς σχεδιάζουμε και προτείνουμε διαφορετικά σχέδια και μοτίβα, εναλλακτικές κατασκευές μονής ή διπλής διάταξης, με ενσωματωμένο φωτισμό, κοπή με laser κλπ.

Γενικά, η καινοτόμα σκέψη που χαρακτηρίζει την ομάδα της Metalaxi σε συνδυασμό με τις απεριόριστες δυνατότητες που μας προσφέρουν τα υλικά και οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε, μας επιτρέπουν να δημιουργούμε χωρίς περιορισμούς, περιφράξεις και αυλόπορτες εξειδικευμένες, μοναδικές, που ξεκάθαρα δίνουν με την πρώτη ματιά το στίγμα της μοναδικότητας του κτιρίου, του ιδιοκτήτη και του αρχιτέκτονα.

Το όνομα είναι υποχρεωτικό.
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό.
Το τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό και μπορεί να είναι μόνο αριθμός.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Αρχιτεκτονικά Προϊόντα *
Κάγκελα Συστήματα Σκίασης Πέργκολες / Στέγαστρα Επενδύσεις τοίχων / Διαχωριστικά Μεταλλικές ψευδοροφές Φράκτες / Αυλόπορτες Διακοσμητικές εφαρμογές / Φωτισμός Γραφεία / Επαγγελματικοί χώροι
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Ιδιότητα *
Ιδιώτης Αρχιτέκτονας Πολιτικός Μηχανικός Άλλοι επαγγελματίες
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Η οδός είναι υποχρεωτική.
Η πόλη είναι υποχρεωτική.
Η χώρα είναι υποχρεωτική.
Η περιγραφή είναι υποχρεωτική.