Εξ αποστάσεως συνεργασία

Εξ αποστάσεως συνεργασία

Κατασκευάζουμε σε όλο το κόσμο

Για την ομάδα της Metalaxi είναι σημαντικό να υλοποιούμε τα όνειρα των πελατών μας χωρίς αυτό να τους εμποδίζει λόγω της απόστασης να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα μας στο χώρο τους η σε κάποιο Project τους. Για αυτό το λόγο η εταιρεία μας προσφέρει την δυνατότητα συνεργασίας σε απομακρυσμένες περιοχές προκειμένου η επιθυμία των πελατών μας να εντάξουν τα προϊόντα μας στο χώρο τους η στις κατασκευές τους να είναι άμεση και λειτουργική.

online Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

1. Αποστολή στοιχείων

ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Εφόσον μας επιλέξετε για το πρότζεκτ σας, συμπληρώνεται την φόρμα Online Εκδήλωση Ενδιαφέροντος προκειμένου να έχουμε όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για το έργο σας.

2. Σχεδιασμός και κατασκευή

ΜΕΛΕΤΗ/ΕΦΑΑΡΜΟΓΗΣ

Όλοι στην ομάδα της Metalaxi επιδιώκουμε και απολαμβάνουμε τη συνεργασία με επαγγελματίες και ιδιώτες καθώς ο ρόλος μας είναι να σχεδιάζουμε γι αυτούς τα προϊόντα που υλοποιούν το όραμά τους ή να συμμετέχουμε δημιουργικά στην ομάδα σχεδιασμού και κατασκευής. Εφόσον λάβουμε τις πληροφορίες, σχεδιάζουμε και στην συνέχεια κατασκευάζουμε για εσάς. Η κατεργασία των υλικών γίνεται με αυτοματοποιημένα μηχανήματα υψηλής αξίας που εξασφαλίζουν το τέλειο αποτέλεσμα (άψογες λεπτομέρειες).

3. Αποστολή στο χώρο σας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Εφόσον κατασκευαστούν τα προϊόντα σας, τα αποστέλλουμε στο χώρο που εσείς επιθυμείτε με οδηγίες και σχεδιάγραμμα τοποθέτησης το οποίο μπορεί να το κάνει είτε κάποιος δικός σας τεχνικός είτε να σας αποστείλουμε εμείς. Σε περίπτωση αντιμετώπισης δυσκολίας υποστηρίζεται η OnLine εξυπηρέτηση και η αντιμετώπιση προβλημάτων.

Για σχέδια μεγάλης κλίμακας γίνεται η αποστολή (2) εξειδικευμένων τεχνικών από την εταιρεία μας.

Ας δημιουργήσουμε μια σχέση ζωής.

Επικοινωνία

Το όνομα είναι υποχρεωτικό.
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό.
Το τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό και μπορεί να είναι μόνο αριθμός.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Αρχιτεκτονικά Προϊόντα *
Κάγκελα Συστήματα Σκίασης Πέργκολες / Στέγαστρα Επενδύσεις τοίχων / Διαχωριστικά Μεταλλικές ψευδοροφές Φράκτες / Αυλόπορτες Διακοσμητικές εφαρμογές / Φωτισμός Γραφεία / Επαγγελματικοί χώροι
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Ιδιότητα *
Ιδιώτης Αρχιτέκτονας Πολιτικός Μηχανικός Άλλοι επαγγελματίες
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Η οδός είναι υποχρεωτική.
Η πόλη είναι υποχρεωτική.
Η χώρα είναι υποχρεωτική.
Η περιγραφή είναι υποχρεωτική.