Επενδύσεις τοίχων / Διαχωριστικά

Περιγραφή

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΩΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ

Κάθε έργο για διαχωριστικά και επενδύσεις τοίχων είναι για μας μια απόδειξη ότι ο αρχιτέκτονας ή ο επιχειρηματίας που μας το αναθέτει είναι οραματιστής. Βλέπει το χώρο σαν ένα καμβά και πάνω σ’ αυτόν σχεδιάζει και υλοποιεί αυτό που ονειρεύεται, σκέφτεται- σχεδόν κυριολεκτικά- «out of the box».

Τόσο τα διαχωριστικά όσο και οι επενδύσεις τοίχων μπορούν να αναδείξουν το χώρο, να του προσθέσουν μια νέα αισθητική και λειτουργική διάσταση που οι συνηθισμένοι τοίχοι με μπορούν. Με υλικά όπως οι υαλοπίνακες ή τα διάτρητα πάνελ αλουμινίου, απελευθερώνουμε την δυναμική του χώρου, δημιουργώντας νέα αίσθηση στον επισκέπτη ή στον εργαζόμενο, μια διάθεση για δημιουργία μακριά από συμβιβασμούς, για ελεύθερη σκέψη και τολμηρή υλοποίηση.

Η εμπειρία της ομάδας μας και η ολιστική της αντίληψη – δε βλέπουμε το χώρο σαν το άθροισμα των στοιχείων του, αλλά σα χώρο παραγωγής εμπειριών – μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε διαχωριστικά και επενδύσεις τοίχων υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, συνδυάζοντας και αξιοποιώντας τα κατάλληλα υλικά και τα φυσικά χαρακτηριστικά του χώρου (διαμόρφωση, φωτισμός) για ένα αποτέλεσμα που αναβαθμίζει μονομιάς το χώρο και σηματοδοτεί την υψηλή αισθητική και την επιμονή στη λεπτομέρεια.

Γιατί για εμάς, και για τους πελάτες μας, η ποιότητα σε κάθε πτυχή της ζωής είναι συνήθεια.

Το όνομα είναι υποχρεωτικό.
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό.
Το τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό και μπορεί να είναι μόνο αριθμός.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Αρχιτεκτονικά Προϊόντα *
Κάγκελα Συστήματα Σκίασης Πέργκολες / Στέγαστρα Επενδύσεις τοίχων / Διαχωριστικά Μεταλλικές ψευδοροφές Φράκτες / Αυλόπορτες Διακοσμητικές εφαρμογές / Φωτισμός Γραφεία / Επαγγελματικοί χώροι
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Ιδιότητα *
Ιδιώτης Αρχιτέκτονας Πολιτικός Μηχανικός Άλλοι επαγγελματίες
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Η οδός είναι υποχρεωτική.
Η πόλη είναι υποχρεωτική.
Η χώρα είναι υποχρεωτική.
Η περιγραφή είναι υποχρεωτική.