Γραφεία και Επαγγελματικοί χώροι

Περιγραφή

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Ο χώρος εργασίας είναι χώρος έμπνευσης και δημιουργίας, το περιβάλλον είναι μέρος εταιρικής εικόνας και στοιχείο που καθορίζει την απόδοση των εργαζομένων. Όσο μοναδικό και απαραίτητο είναι το λογότυπό σας, τόσο σημαντική είναι η αισθητική σας ταυτότητα στο χώρο που εργάζεστε και που υποδέχεστε πελάτες. Με αυτό το σκεπτικό, και με την πεποίθηση ότι η ζωή είναι στις λεπτομέρειες, η σχεδιαστική ομάδα της Metalaxi, υπό την καθοδήγηση της Εύας Θαλασσινού, μεταφράζει αυτό που ονειρεύεστε για τον επαγγελματικό σας χώρο σε σχεδιαστικό έργο και συλλεκτικά έπιπλα.

Ανάλογα με το έργο και το «μήνυμα» που θέλει να στείλει ο χώρος επιλέγουμε ανάμεσα σε υλικά όπως το μέταλλο, το ξύλο, το γυαλί, τα πετρώματα και το σκυρόδεμα και τα χειριζόμαστε με τρόπο καινούργιο, εναλλακτικό, συνδυάζοντας τα μεταξύ τους σε ένα παιχνίδι δημιουργικότητας και έκφρασης. Η τεχνική ομάδα μας, αποτελούμενη από γλύπτες και εξειδικευμένους τεχνίτες, δίνει ζωή σε κάθε σχέδιο, καθιστώντας το μοναδικό, πραγματικά συλλεκτικό.

Είτε επιλέξετε έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία από τη συλλεκτική μας γκάμα, είτε μας αναθέσετε να σχεδιάσουμε ειδικά για εσάς το χώρο και τα αντικείμενα μέσα σ’ αυτόν, η προσέγγιση είναι η ίδια: εξατομικευμένος σχεδιασμός προσαρμοσμένος στις ανάγκες του χώρου και των ανθρώπων που ζουν κι εργάζονται σε αυτό, έργα δουλεμένα με αφοσίωση και προσοχή στη λεπτομέρεια, δημιουργίες που ξεχωρίζουν τον δικό σας χώρο, από οποιονδήποτε άλλον.

Ο χώρος σας είναι προέκταση της ταυτότητάς σας, ως εταιρείας και ως ομάδας και πάντα λέει μια ιστορία. Ο δικός σας χώρος, λέει μια ιστορία έμπνευσης, τόλμης και διαφορετικότητας ή απλώς άλλη μια ιστορία ίδια με όλες τις άλλες;

Το όνομα είναι υποχρεωτικό.
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό.
Το τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό και μπορεί να είναι μόνο αριθμός.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Αρχιτεκτονικά Προϊόντα *
Κάγκελα Συστήματα Σκίασης Πέργκολες / Στέγαστρα Επενδύσεις τοίχων / Διαχωριστικά Μεταλλικές ψευδοροφές Φράκτες / Αυλόπορτες Διακοσμητικές εφαρμογές / Φωτισμός Γραφεία / Επαγγελματικοί χώροι
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Ιδιότητα *
Ιδιώτης Αρχιτέκτονας Πολιτικός Μηχανικός Άλλοι επαγγελματίες
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Η οδός είναι υποχρεωτική.
Η πόλη είναι υποχρεωτική.
Η χώρα είναι υποχρεωτική.
Η περιγραφή είναι υποχρεωτική.