Κάγκελα Αλουμινίου

Περιγραφή

ΚΑΓΚΕΛΑ

Κάθε φορά που βλέπετε συνηθισμένα κάγκελα, να ξέρετε ότι βλέπετε μια χαμένη ευκαιρία αισθητικής αναβάθμισης. Γιατί στην πραγματικότητα, και αντίθετα με αυτό που παλαιότερα νομίζαμε, τα κάγκελα μπορούν να γίνουν τα «κοσμήματα» του κτιρίου, οι παρεμβάσεις που δίνουν προσωπικότητα και στυλ, ενώ ταυτόχρονα επιτελούν τον τεχνικό και κατασκευαστικό τους ρόλο.

Γνωρίζοντας αυτό, η ομάδα της Metalaxi εμβάθυνε στο σχεδιασμό και την κατασκευή κιγκλιδωμάτων, αναπτύσσοντας καινοτόμα τεχνογνωσία ορμώμενη από τη γνωστή μας πεποίθηση: ότι η ζωή βρίσκεται στις λεπτομέρειες και συνεπώς ένα ιδιαίτερο, ξεχωριστό κάγκελο πραγματικά προσθέτει στην ποιότητα της ζωής μας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες των διάτρητων πάνελ αλουμινίου και με τη συνδρομή των αρχιτεκτόνων, των σχεδιαστών, των τεχνιτών και των καλλιτεχνών της ομάδας μας, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε κάγκελα με ιδιαίτερα μοτίβα –πιο διακριτικά ή πιο έντονα-που επικοινωνούν την προσωπικότητα του χώρου, της επιχείρησης, του ιδιοκτήτη.

Η ανθεκτική φύση των υλικών μας εξασφαλίζει άριστη απόδοση, ασφάλεια, προστασία, μηδενική συντήρηση και μεγάλη ζωή, ό,τι δηλαδή απαιτείτε από τα κιγκλιδώματά σας. Ταυτόχρονα, η αρχιτεκτονική προσέγγιση προσθέτει αισθητική και μοναδικότητα, αναβαθμίζοντας συνολικά την όψη του κτιρίου, με τρόπο διακριτικό αλλά καθοριστικό.

Σκεφτείτε ξανά αν θέλετε να αφήσετε ανεκμετάλλευτη μια σπουδαία ευκαιρία αισθητικής ευφυίας και μη συμβιβαστείτε με τα «συνηθισμένα», εφόσον υπάρχουν τα μοναδικά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

1

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για το κάγκελο μπαλκονιού είναι να βιώνουμε την άνεση και την ελευθερία κινήσεων στο μπαλκόνι μας »λογοκρίνοντας» τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων ή των περαστικών.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Δεν οξειδώνεται και δεν χρειάζεται βάψιμο συντήρησης. Εξοικονόμηση χρημάτων σε βάθος χρόνου. Δεν αλλάζει η εικόνα του στη διάρκεια του χρόνου.

ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Με ένα ξέπλυμα μία φορά φεύγει η σκόνη και παραμένει η εμφάνισή του αναλλοίωτη.

ΜΙΚΡΗ ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Ιδανική λύση για μπαλκόνια με μεγάλη κρέμαση και για παλαιωμένα κτήρια ισχνής αντοχής. Οι μεγάλοι πρόβολοι και δη τα συγκεντρωμένα φορτία στις άκρες των προβόλων δημιουργούν μεγάλες ροπές κάμψης με υψηλές απαιτήσεις σε χάλυβα οπλισμών. Αντί για βαριά συμπαγή στηθαία – κούτελα χρησιμοποιούμε πανέλα αλουμινίου ή γυαλιού σε διάφορες μορφές τοποθετημένα σε μασίφ ισχυρό σκελετό αλλά με μικρό βάρος.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Σε περίπτωση που η τοποθέτηση δεν γίνει από τα συνεργεία μας, παρέχουμε σχέδιο με οδηγίες τοποθέτησης με την παράδοση του προϊόντος. Αν το επίπεδο στήριξης είναι λείο και ισχυρό η τοποθέτηση είναι απλή, εύκολη, γρήγορη και με χαμηλό κόστος.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΨΟΥΣ

Έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να κατασκευάζουμε κάγκελα στο ύψος που επιθυμεί ο πελάτης μας ανάλογα με τις ανάγκες του.

ΣΚΙΑΣΗ

Σε περίπτωση που θέλουμε το κάγκελο να υπερυψωθεί έως την πλάκα του άνωθεν μπαλκονιού λειτουργεί ως διάτρητο πέτασμα παρέχοντας ασφάλεια, σκίαση και αερισμό. Εξωτερικά φαίνεται σαν διάτρητος πίνακας.

ΑΕΡΙΣΜΟΣ

Το διάτρητο κάγκελο μας δίνει την δυνατότητα της εισροής αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον και της κυκλοφορίας του στους εσωτερικούς χώρους. Η ανανέωση του αέρα δημιουργεί συνθήκες ευεξίας και δροσισμού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι συνθήκες αυτές δεν πετυχαίνονται με συμπαγές υλικά όπως το γυαλί που λειτουργεί ως διάφραγμα στην κίνηση του αέρα.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Οι μηχανικοί μας είναι πάντα πρόθυμοι για βοήθεια, τεχνικές συμβουλές, και επεξηγήσεις σε οποιαδήποτε φάση χρειαστείτε τεχνική υποστήριξη. Σε κάθε δουλειά ζητάμε από την φάση της παραγγελίας φωτογραφίες για να ληφθούν υπ’ όψη οι συνθήκες στήριξης και να σχεδιάσουμε το κάγκελο κατάλληλα.

2

ΟΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΑΞΙΑ:

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΟΥ

Τα κάγκελα METALAXI δεν είναι τυποποιημένα . Σχεδιάζονται πάνω στα μέτρα σας και τις ανάγκες σας. Δημιουργούμε το διάτρητο μοτίβο αποκλειστικά για εσάς λαμβάνοντας υπ’ όψη όλα τα αρχιτεκτονικά δεδομένα του κτηρίου σας. Το κάγκελο του κτηρίου σας σχεδιαστικά θα είναι μοναδικό.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Μόνιμη ασφαλής λύση για τα δικά μας παιδιά ή των φιλοξενούμενων. Αποφυγή της δυνατότητας αναρρίχησης στο κάγκελο από παιδιά. Δεν σπάει. Ιδανική λύση για επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχεία. Δεν απαιτείται το συμπληρωματικό αντιαισθητικό δίχτυ ασφαλείας που υποβαθμίζουν την όψη του κτηρίου.

ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ

Οι χρωματική παλέτα στα κάγκελα αλουμινίου διευρύνεται πέρα από το πακέτο των οικονομικών χρωμάτων σε όλα τα RAL χρώματα, σε απομιμήσεις ξύλου και σε ανοδιώσεις. Στα κάγκελα από γυαλί επίσης εκτυπώνουμε το μοτίβο σε όποιο χρώμα θέλετε.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Τα κάγκελα για κάθε κτήριο σχεδιάζονται με διαφορετικές σχηματικές, γεωμετρικές και χρωματικές παραμέτρους. Σχεδιάζονται από μηχανικούς, μαθηματικούς και ζωγράφους δουλεύοντας πάνω σε μία αρχική ιδέα επιστρατεύοντας την εμπειρία, το ταλέντο και την φαντασία. Τυχαία συνειδητά και υποσυνείδητα δημιουργικά ερεθίσματα ωθούν την σκέψη των σχεδιαστών σε ένα μοναδικό συγκυριακό εικαστικό θέμα μη επαναλαμβανόμενο.

ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Τα κάγκελα είναι το κουστούμι του κτηρίου. Η ποιότητα του υφάσματος (αλουμίνιο ή γυαλί), το ιδιαίτερο σχέδιο του υφάσματος (μοτίβο), η απόχρωση, η προσαρμογή στον σωματότυπο (μορφολογικές απαιτήσεις), η ανάδειξη ή απόκρυψη σημείων, η διαχρονικότητα (σχέδιο, αντοχή) είναι παρόμοια στοιχεία για να θεωρήσουμε ένα.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΤΗΡΙΟΥ

Το κτήριο δυστυχώς δεν έχει τη δυνατότητα να αλλάζει κουστούμι. Αυτό μας κάνει να αναλογιστούμε ότι η μορφή στα κάγκελα είναι μία κρίσιμη επιλογή και θα πρέπει να το δούμε σοβαρά. Τα κάγκελα είναι βασικό αρχιτεκτονικό στοιχείο του κτηρίου και έτσι το αντιμετωπίζουμε. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε στενά με τον αρχιτέκτονα του έργου, ώστε να είναι σίγουρος για το επιτυχές αποτέλεσμα.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Ως μελετητές και ως κατασκευαστές αδυνατούμε να απομονώσουμε σχεδιαστικά το κάγκελο από το κτήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουμε σε μία συνεργασία είναι να έχουμε σχέδια και φωτογραφίες ώστε να αντιμετωπίσουμε το θέμα ως ολότητα. Μελετούμε συνολικά τις όψεις και σας παρέχουμε ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική λύση της όψης. Μετά από έγκριση ή τυχόν τροποποίηση των σχεδίων από τον αρχιτέκτονα του έργου προχωρούμε στην φάση κατασκευής.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΞΙΑ

Τα κάγκελα METALAXI μπορούν να εντάσσονται στην κατηγορία κάγκελα μόνο ως προς τις χρηστικές τους ιδιότητες. Η αισθητική τους είναι ασύνηθες πρωτότυπη, παραπέμπει σε ένα επιμήκη μεταλλικό καμβά, ένα έργο τέχνης που το θέμα του αποτυπώνεται διακριτικά μέσα από οπές και χαράξεις ενός μονόχρωμου μεταλλικού πίνακα που μαγνητίζει, δημιουργεί συναισθήματα, ακτινοβολεί καλλιτεχνική αύρα.

VALUE FOR MONEY

Και επειδή οι καιροί το επιτάσσουν, μπαίνουμε στις απαραίτητες κοστολογικές συγκρίσεις. Εδώ πρέπει να εξηγήσουμε ότι το προϊόν μας δεν είναι απλά μόνο ένα προϊόν. Είναι μία δισυπόστατη οντότητα, που ως προς το υλική υπόσταση είναι προϊόν αλλά ως προς την καλλιτεχνική υπόσταση είναι ιδέα. Είναι δηλαδή ένα προϊόν με ιδεολογική ταυτότητα, γίνεται εμφανές ότι υποκρύπτει ένα φιλοσοφικό υπόβαθρο. Δεν είναι ένα κοινό προϊόν μαζικής παραγωγής που συναντάμε στα πολυκαταστήματα. Το πλέον σημαντικό όφελος είναι η υπεραξία που δίνει σε όλο το κτήριο η εφαρμογή της ιδέας.

OUTSTANDING BEAUTY

Οι δημιουργίες της METALAXI είναι έργο πνευματικής προσπάθειας της σχεδιαστικής ομάδας, αποτέλεσμα της οποίας είναι η εντυπωσιακή μεταμόρφωση – αναμόρφωση των κτηρίων. Με τον κατάλληλο σχεδιασμό ενσωματώνονται στη μορφολογική δομή οποιουδήποτε κτηρίου, σημειώνουν την πιο φρέσκια νότα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και εξελίσσουν δυναμικά το αρχιτεκτονικό Lifestyle των όψεων κτηρίων.

Το όνομα είναι υποχρεωτικό.
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό.
Το τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό και μπορεί να είναι μόνο αριθμός.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Αρχιτεκτονικά Προϊόντα *
Κάγκελα Συστήματα Σκίασης Πέργκολες / Στέγαστρα Επενδύσεις τοίχων / Διαχωριστικά Μεταλλικές ψευδοροφές Φράκτες / Αυλόπορτες Διακοσμητικές εφαρμογές / Φωτισμός Γραφεία / Επαγγελματικοί χώροι
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Ιδιότητα *
Ιδιώτης Αρχιτέκτονας Πολιτικός Μηχανικός Άλλοι επαγγελματίες
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Η οδός είναι υποχρεωτική.
Η πόλη είναι υποχρεωτική.
Η χώρα είναι υποχρεωτική.
Η περιγραφή είναι υποχρεωτική.