Συστήματα σκίασης

Περιγραφή

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

Ένα σύστημα σκίασης, εσωτερικό ή εξωτερικό, μπορεί να λειτουργήσει ως κορυφαίο αρχιτεκτονικό στοιχείο και να προσδώσει στο κτίριο μια εντελώς νέα διάσταση, καθώς διαμορφώνει και πλαισιώνει το «παιχνίδι» με το φως.

Οι συνηθισμένες, κοινότυπες λύσεις σχεδιάζονται για να «προφυλάξουν» το χώρο από το φως, αφήνοντας αναξιοποίητη μια εκπληκτικής αισθητικής ευκαιρία. Αντιθέτως, τα συστήματα σκίασης με φύλλα αλουμινίου ή/και υαλοπετάσματα, ενσωματώνουν το φως στο χώρο, προσθέτουν μοτίβα και σχέδια φτιαγμένα από… φως, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να λειτουργήσουν ως συστήματα ασφάλειας, σίτες και διακοσμητικά στοιχεία.

Τα συστήματα σκίασης με διάτρητα φύλλα αλουμινίου ως ενιαία σώματα ή ως «κουρτίνες», εξασφαλίζουν το σωστό φωτισμό και αερισμό του χώρου και την ιδιωτικότητα των ενοίκων και επισκεπτών.Αυτό που τα διαφοροποιεί όμως είναι η φιλοσοφία στο σχεδιασμό τους, όπου μέσα από μοτίβα και τεχνικές λεπτομέρειες, εντάσσουν το φως στο χώρο, με τρόπο που αναδεικνύονται διττά σε διακοσμητικά στοιχεία: το ίδιο το σύστημα είναι ένα ξεχωριστό αρχιτεκτονικό προϊόν που απογειώνει την αισθητική του χώρου, ενώ ταυτόχρονα ο τρόπος που το φως διαπερνά το σύστημα και διαχέεται στο χώρο λειτουργεί μοναδικά διακοσμητικά.

Τα συστήματα σκίασης της Metalaxi, αποτελούν την επιλογή κορυφαίων αρχιτεκτόνων, τόσο για επαγγελματικά όσο και για οικιστικά έργα, αφενός λόγω της τεχνικής και κατασκευαστικής τους αρτιότητας, αλλά κυρίως γιατί προσθέτουν συνολικά στο αισθητικό αποτέλεσμα, δηλώνοντας ότι τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και ο αρχιτέκτονας εκτιμούν πως η ζωή βρίσκεται στις λεπτομέρειες.

Το όνομα είναι υποχρεωτικό.
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό.
Το τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό και μπορεί να είναι μόνο αριθμός.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Αρχιτεκτονικά Προϊόντα *
Κάγκελα Συστήματα Σκίασης Πέργκολες / Στέγαστρα Επενδύσεις τοίχων / Διαχωριστικά Μεταλλικές ψευδοροφές Φράκτες / Αυλόπορτες Διακοσμητικές εφαρμογές / Φωτισμός Γραφεία / Επαγγελματικοί χώροι
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Ιδιότητα *
Ιδιώτης Αρχιτέκτονας Πολιτικός Μηχανικός Άλλοι επαγγελματίες
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Η οδός είναι υποχρεωτική.
Η πόλη είναι υποχρεωτική.
Η χώρα είναι υποχρεωτική.
Η περιγραφή είναι υποχρεωτική.